Luna aprilie a fost luna în care ne-am dezmorțit. Temperaturile ridicate ne-au ajutat să scoatem cărțile la soare, să ne bucurăm de natură, de flori și de clipe minunate în compania celor dragi. Cartea nu lipsește, lectura rămâne cea mai frumoasă terapie și am adunat și luna asta lecturi minunate. Curioși? Eu nu știu câte cărți am reușit să citesc în aprilie, așa că împărțim curiozitatea. paper-2655579_1280.jpg

 1. Fiica negustorului de mătase – Dinah Jefferies (recenzie)
 2. Muntele dintre noi – Charles Martin (recenzie)
 3. Gemini (Seria Gemini, vol.1) – Monica Ramirez (recenzie)
 4. Jurnal de Ghenă. Despre viață bobiță cu bobiță (recenzie)
 5. Asasinul regal – Robin Hobb (volumul 2, seria Farseer) (recenzie)
 6. Cămașa lui Cristos – Lloyd C. Douglas (recenzie)
 7. Lămâi, cărți și prieteni – Jo Cotterill (recenzie)
 8. Șoseaua Jellicoe – Melina Marchetta (recenzie)
 9. Lista de dorințe sau cum să vindeci o inimă frântă – Anna Bell (recenzie)
 10. Bărbatul care n-a mai sunat – Rosie Walsh (recenzie)
 11. Carte de identitate – Sanda Nicola (recenzie)
 12. Dragoste primejduită – Michael Phillips (recenzie)
 13. Darul vieții – Alina Cosma (recenzie)
 14. Forma apei – Guillermo del Toro, Daniel Kraus (recenzie)
 15. Prințul nemilos – Holly Black (volumul 1, seria Făpturile Văzduhului)
 16. Raif Badawi. Soțul meu, povestea noastră – Ensaf Haidar, Andrea C. Hoffmann

Am terminat și Ps: Îmi placi, dar nu am apucat să scriu despre ea. Nu îmi este prea ușor să aleg cartea lunii aprilie, așa că voi alege două. Sunt diferite și ambele mi-au plăcut tare mult! Asasinul regal și Bărbatul care n-a mai sunat, astea sunt alegerile mele pentru luna asta. Ale tale care sunt? Ce ai citit în aprilie?

22 COMENTARII

 1. Impresionant! Te felicit! Eu am citit „Pana de automobil” de Friedrick Durrenmatt și „Fahrenheit 451” de Ray Bradbury.

 2. Mai nou, eu nu prea citesc carti, cu exceptia Cartii cartilor, însa admir cititorii pasionati si mi-am creat un obicei din a citi Sufletele voastre, ale bloggerilor, si crede-ti-ma, sunt miraculoase si sublime ! Pot afirma chiar, ca m-am îndragostit de multe Suflete frumoase din virtual ! Va citesc si va iubesc, sufletele, cu o dragoste sincera, curata, vesnica, pe toti iubitorii de Cuvânt si cuvinte, expresii ale gândirii si perceptiei rational-sentimentale, vesminte ce împodobesc atât de frumos, într-o diversitate de culori magnifice, sufletele voastre minunate.
  Fiti binecuvântati, fiindca existati, lumea virtuala voi o luminati !

 3. Sunt tare curioasă în privința celor două cărți alese pentru cartea lunii.Eu nu știu câte sunt,am postat pe grup ,dar nu le-am numărat. AZI le trec in agenda si le număr. Ca si cartea lunii ,si eu am ales două: Dezastrul de la Cernobîl si Privighetoarea.

 4. In aprilie am citit cele trei volume ale seriei „Demon” de Peter V. Brett care au aparut pana acum in romana, „La drum cu matusa-mea” de Graham Greene, „La capcaunii veseli” de Daniel Pennac, „Belgravia” de Julian Fellowes, „Taisul sabiei” de Joe Abercrombie, „Barbatul care n-a mai sunat” de Rosie Walsh iar acum citesc „Oathbringer” de Brandon Sanderson.

Lasă un răspuns