200 de alimente care ne vor binele – pentru că sănătatea începe din farfurie

Natura ne-a fost dintotdeauna cel mai de nădejde aliat. Alergăm să terminăm sarcini de serviciu înainte de expirarea deadline-urilor, găsim întotdeauna timp pentru altceva, dar nu pentru sănătatea noastră. Mâncăm pe fugă, de obicei făcând alegeri nu prea inspirate, și asta se resimte din ce în ce mai mult. Fie că vorbim de starea de spirit, sănătate sau longevitate, în natură vom găsi mereu răspunsurile potrivite. Și de unde să începem dacă nu din farfurie?

Dacă vrei să fii sănătos, informează-te!

Tu știi ce mănânci?

Știați că broccoli conține de două ori mai multă vitamina C decât portocala?

200 de alimente care ne vor binele este cartea de lăsat pe noptieră sau pe măsuța de cafea. Este numai bună răsfoit de către cei care vă trec pragul, mai ales dacă le și pregătiți ceva pe baza informațiilor pe care le veți găsi în carte.

Nu veți găsi doar denumiri științifice, pe care oricum, fie vorba între noi, le uitați de-a doua zi. Informații de păstrare, imagini, sfaturi practice care pot deveni consilierii dvs. principali, date noi, actualizate, foarte ușor de reținut, beneficii nutriționale, avantaje pentru sănătate. Cu un format atractiv și cu un conținut aerisit, dar bogat, cartea asta nu ar trebui să lipsească din niciun cămin.

Consumul frecvent de varză ajută memoria femeilor vârstnice!

Sunt sigură că toți am întâlnit diverse articole în mediul online, fiecare doldora de informații noi. Informații pe care rar reușim să le reținem sau să le urmăm. Cartea aceasta face totul mult mai ușor. Are un glosar care ne ajută să ajungem direct la alimentul de care suntem interesați. Sinceră să fiu, eu am descoperit câteva alimente noi și sunt hotărâtă să le adaptez nevoilor mele și meniului din familia noastră.

De la legume la carne, lactate sau grăsimi, 200 de alimente care ne vor binele este o enciclopedie pe care toți ar trebui să o parcurgem!

Dacă vrei să fii sănătos, informează-te! Tu știi ce și cum să mănânci?

Cartea a apărut la Editura Rao și poate fi achiziționată de aici. 

Lasă un răspuns