Wonder Woman Book Tag. Ce poate merge mai bine de atât în luna dedicată femeilor? Primăvara a sosit, treburile s-au înmulțit. Bine că am prieteni buni care îmi aduc aminte. Și care se gândesc la mine. Mulțumesc, Ana de la A drop of inspiration. 

1 | Fantasy Island: Un libro al que te gustaría escapar… // Insula fantastică: O carte în care ai dori să faci o escapadă.

Tare mult mi-ar plăcea să pășesc în lumea închipuită de Stieg Larsson. Numai pentru a o cunoaște pe Lisbeth Salander. 

2 | London: Un libro que deseabas y te decepcionó… // Londra: O carte pe care ai vrut-o și te-a decepționat.

Prima care îmi vine în minte este Dispariția lui Stephanie Mailer. Atât de multe așteptări am avut de la ea….

3 | Steve Trevor: Un libro con una hermosa portada y una gran historia. // Steve Trevor: O carte cu o copertă frumoasă și o poveste minunată.

Cred că aleg Grădina de iarnă. Frumoasă copertă, mă duce cu gândul la Rusia. Și povestea a fost frumoasă și cutremurătoare

4 | Lasso of Truth: Un libro que odias…// Lasoul Adevărului: O carte pe care o urăști.

Nu cred că urăsc o carte. Până și cele care nu mi-au plăcut au avut ceva special, numai al lor. Nu, nu urăsc nicio carte. Toate își au cititorii lor.

5 | Wonder Woman’s Shield: Un libro tan triste que necesitas un escudo… // Scutul Femeii Minune: O carte așa de tristă, încât ai nevoie de un scut.

Cred că „O viață de rezervă”. Mă urmărește povestea asta și mereu mă întorc la ea. Eu sunt o plângăcioasă și cărțile care mă fac să plâng sunt mereu speciale.

6 | Ares: Un villano que da miedo pero no puedes odiar… // Ares: Un ticălos de care ți-e teamă, dar pe care nu-l poți urî.

Nu-l pot urî pe Silas din Cartea Cimitirului. Mi-a fost teamă de el pentru că nu se dezvăluie cititorului. Și Hatter din „Puls în alb și negru” intră la categoria asta, Cu mențiunea că el este un ticălos adorabil.

7 | The Amazons: Un libro que deseas que tenga más/mejor representación LGTB… // Amazoanele: O carte la care doriți să aveți mai mult LGBT.

NU cred că mi-aș dori mai mult LGBT. Am găsit astfel de relații în cărți și au fost perfecte atâta cât au fost.

8 | Justice League: Que superhéroes etiquetas… // Liga Dreptății: Numiți niște supereroi.

Supereroi? Fie! da să știți că aceștia nu își poartă chiloții peste pantaloni. Nu au mantii și nici superputeri. Aș dori să spun că am niște fete frumoase pe grupă. Supereroine de la care ai ce învăța întotdeauna. Se știu ele. Eu vreau doar să le mulțumesc!

Wonder Woman Book Tag
Wonder Woman Book Tag

4 COMENTARII

Lasă un răspuns