16684589_1416843731711912_250448117_n
TITLU : UN PARIU PE SOARTĂ
TITLU ORIGINAL: PLAYING THE ODDS
AUTOR: NORA ROBERTS
EDITURA : LITERA
AN APARI?IE: 2016
NUMĂR PAGINI: 214
COLECȚIA : CĂRȚI ROMANTICE
SERIA : FAMILIA MACGREGOR
VOLUMUL 1
Seria Macgregor are 9 volume din care 8 au apărut deja:
1. Un pariu pe soartă
2. Provocarea sorții
3. Posibilități nenumărate
4. Singurătatea unui bărbat
5. Acum și pentru totdeauna
6. Miresele Macgregor
7. Mâna câștigătoare
8. Mirii Macgregor
9. The perfect neighbor

În viață pierzi, câștigi sau remizezi dar nu te dai bătut.

Atunci când am nevoie de relaxare, o carte din categoria romance se pare că este tot ce am nevoie…bine, alături de o pătură pufoasă și o cană mare cu cafea aburindă. Iar dacă mai am și o familie numeroasă, caldă și înzestrată cu simțul umorului…e perfect. Nora Roberts se pare că știe cât de frumoasă este atmosfera dintr-o familie care sprijină, oferă dragoste și sfaturi și care se ajută necondiționat, pentru că mai are câteva serii bazate pe același concept și toate au avut succes în rândul cititoarelor.

Așa cum intuiți în Familia Macgregor vom întâlni un cocktail: tărie de caracter, personalități diferite, dragoste, umor și tachinări, iar asta pe mine mă binedispune.

Daniel Macgregor este un om care știe ce vrea. A știut că o vrea pe Anna de soție, doamna minunată care cosea un goblen cu violete ca mai apoi să mânuiască bisturiul în sala de operații. Avea succes și un renume de apărat. Mândru de originile scoțiene, își crește cei trei copii Caine, Alan și Serena în același stil puternic: trebuie să știi ce ai de făcut, trebuie să își analizezi opțiunile și trebuie să fii cel mai bun.

Caine era procuror, Alan senator iar Serena… ei bine , ea era încăpățânată și foarte inteligentă.

Se plimbase și trăise din plin privilegiul de a avea bani, dar acum voia o schimbare de decor. Așa că se angajează pe un vas de croazieră, pe care l-ar fi putut avea ca iaht dacă dorea, spre disperarea tatălui său. Însă Serena avea armele ei în fața bătrânului ei tată.

Timp de un an de zile lucrează pe vas ca dealer de cazinou, unde întâlne?te diverse tipologii de oameni: amatori, trișori, jucători și oportuniști.

* * *

Pe Justin Blade îl întâlnește în ultima sa călătorie pe vasul de croazieră. Terminase cu experiența asta, voia să treacă la următorul nivel: să dețină chiar ea un cazino.
Justin îi răpește liniștea Serenei. Iar dacă el fusese trimis la bordul vasului chiar de către Daniel Macgregor, care nutrea o relație specială între fiica lui și tânărul care promitea succes , Justin cade de bunăvoie și nesilit de nimeni în capcana iubirii când se îndrăgostește de Serena fără să știe cine era ea de fapt.

Tachinările, săruturile pătimașe și întâlnirile clandestine atât la bordul vasului cât și în excursiile din porturi au același rezultat: sunt pe cale să încheie jocul vieții lor. Dar cine are mâna câștigătoare? Cine are asul din mânecă?

Când Serena află că tatăl ei este cel care a pus la cale toată tărășenia, este furioasă dar cu toate astea nu poate nega sentimentele și chimia dintre ei doi. Așa că acceptă propunerea lui Justin de a lucra pentru el dar plusează: vrea să fie partenera lui și nu angajată.

Justin, îndrăgostit și scuturat bine de furtunoasa Serena acceptă propunerea și amândoi sunt partenerii aceluiași joc: jocul seducției.

Însă liniștea le este tulburată de amenințări care sosesc la adresa lui Justin. Cum le va tulbura asta ”jocul” ? Cine pierde, cine câștigă?

Ei , doar nu vă las să vă uitați în cărțile mele. Dacă vreți să aflați nu aveți decât să citiți cartea. 🙂

* * *

Cartea va primi 4 steluțe pe Goodreads pentru că: mi-a plăcut complicitatea personajelor și accentul pus pe relațiile familiale, mi-a plăcut umorul și stilul lejer al cărții, iar Daniel presimt că va fi personajul spumos al seriei. Aș fi simțit nevoia de mai mult mister, de mai multă acțiune dar mai am 8 cărți de descoperit, așa că…..să am spor ! 🙂

5 COMENTARII

  1. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world
    but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
    Any help would be greatly appreciated!

Lasă un răspuns