Părul foarte uscat și deteriorat are un nou aliat – șamponul cu apă de nucă de cocos din Indonezia și floare de lotus. Formula regeneratoare hidratează instant părul, oferindu-i finețe și suplețe. Pentru un plus de hidratare, folosește șamponul împreună cu balsamul de păr!

Asta m-a atras în campania de testare Buzzstore și Schauma Nature Moments. Părul este mândria unei femei și o femeie care se respectă, investește în produse de calitate pentru îngrijirea părului. Dar cum ar fi să cheltuiești puțin pe șampon și balsam și să ai rezultate satisfăcătoare? Ar fi perfect! 

Schauma Nature Moments folosește ingrediente recunoscute pentru proprietățile lor benefice în ritualurile de frumusețe și îngrijire personală. Caut întotdeauna mirosuri fresh, mirosuri care persistă, mai ales vara. Nu îmi plac cele care îmi încarcă pielea și nu îmi place șamponul care îmi usucă părul. Am fost norocoasă. Șamponul Schauma Nature Moments cu extract de nucă de cocos și floare de lotus este numai potrivit pentru tipul meu de păr. Evident, rezultatele sunt și mai bune dacă folosești și balsamul de păr. 

Noile produse marca Schauma sunt certificate medical și nu conțin siliconi sau coloranți artificiali.

Săpunurile inimioară sunt handmade și pielea mea a fost sărutată de arome de cocos subtile. Pielea rămâne catifelată și fină, lucru care m-a încântat teribil. A fost o experiență grozavă pentru că realitatea îmi spunea că sunt acasă la mine, mirosul șamponului și imaginația îmi spuneau că sunt pe o insulă izolată.

Vă recomand și vouă aceste produse! Cu siguranță se vor regăsi în coșul meu de cumpărături de aici încolo! 

9 COMENTARII

  1. Am primit si eu spre testare in cadrul campaniei #Buzzstore, cele 2 produse. Mi-a placut in mod deosebit mirosul demential de cocos.Pentru un par matasos balamul este ideal. Ceea ce mi-a placut, ca nu contine siliconi sau coloranti artificiali, contine esente 100% din origini naturale si este certificata dermatologic. #BuzzsSchauma, #naturalmoments

Lasă un răspuns