Plante de interior – Enciclopedia Truffaut, Larousse – este o enciclopedie care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui iubitor de plante. Nu doar ne învață să alegem plantele potrivite pentru locuințele noastre. Ne explică pe înțelesul nostru cum să le cultivăm, să le întreținem și să le îngrijim. Dacă aveți multe plante acasă, cartea asta vă va face să vă doriți și mai multe. Nu mai pare atât de greu să avem grijă de florile acelea care ne păreau frumoase, dar prea pretențioase. Și orhideele mele ar putea spune asta, dacă ar putea vorbi.

Enciclopedia plantelor de interior
Enciclopedia plantelor de interior

Enciclopedia plantelor de interior – ajutor de nădejde

Internetul este la un click distanță, există deja o grămadă de grupuri special create pentru acest subiect. Dar dacă tu ai deveni expertul? Dacă tu ai avea mereu sfaturile potrivite și informațiile prețioase? Enciclopedia Plante de interior te poate ajuta.

Cu imagini atractive, conținut îngrijit și o mulțime de sfaturi utile, enciclopedia te poate transforma dintr-un iubitor de plante în expert, cât ai zice „floare”.

Ghivece cu plante triste, neînflorite și apatice? Găsești în enciclopedie răspunsurile potrivite pentru tine. Denumiri științifice, folosirea corectă a îngrășămintelor, tehnici de udare, schimbarea ghivecelor sau cum se fac corect asocierile de plante. Toate sunt aici și te așteaptă să le descoperi!

Este interesant să faci și experimente. Dar nu este prea plăcut să vezi cum pierzi plantele mult iubite. Eu am urmat nenumărate sfaturi găsite pe internet și mi-am transformat orhideele în adevărați cobai. Dacă ar fi avut picioare sau aripi, să fiți siguri că plecau de acasă. Din fericire, am primit această enciclopedie și am aflat unde greșeam și ce rău le făceam plantelor mele. Acum sunt așezate într-un loc benefic, sunt pline de boboci și abia aștept să le văd din nou înflorite.

Plantele vă vor mulțumi!

O plantă este ca un exercițiu de iubire și un test al răbdării. Nu este de ajuns să pui un altoi în ghiveci și gata, uzi când îți aduci aminte și ai scăpat. Plantele au nevoie de îngrijire, de pământ nou și de tăiere. Și pentru că le iubim și vrem să avem cât mai multe, învățăm să le înmulțim. Și tot aici vom găsi informații prețioase, atent explicate și exemplificate cu ajutorul imaginilor vii, frumos colorate.

Când e frig afară, mai ales că nu avem nici prea mult verde pe afară acum, ne uităm pe această enciclopedie. Căutăm plante pentru interior, ideale pentru casa noastră, și ne imaginăm cum ar arăta toate la noi acasă. Cu flori deosebite, cu forme ciudate sau cu țepi, plantele sunt ca un elixir pentru sufletul nostru. Avem nevoie de soare, de verde, de culoare, de muzică. Și deja simțim că avem alt tonus.

V-am spus deja că imaginile din această enciclopedie sunt superbe! Plantele par vii, aproape că îți vine să le miroși, să le atingi. Și am revăzut și câteva plante care la mine nu au rezistat. Și tare mult m-am întristat. Dar acum sunt pregătită să mai încerc o dată. Știu unde am greșit, știu cu ce boli și dăunători s-au confruntat și care sunt pașii pentru a avea plante sănătoase și fericite.

Enciclopedia Plante de interior – expert cât ai zice floare

Informațiile sunt ușor de găsit pentru că există un glossar la sfârșit. Și avem și un calendar al plantelor de interior. Ne sunt oferite sfaturi și informații pentru fiecare lună din an. Totul ne este explicat pe înțelesul nostru, nimic nu pare sofisticat. Tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți plantele și să începeți să vă bucurați de ele!

Dacă sunteți iubitori de plante, nu ezitați din a vă achiziționa această enciclopedie. Plantele voastre vă vor mulțumi! Și dacă nu ați avut curaj să aduceți plante acasă, sunt sigură că veți găsi aici plantele ideale pentru căminul vostru.

Enciclopedia Plante de interior – expert cât ai zice „floare”. Plantele voastre vă vor mulțumi!

1 COMENTARIU

  1. Petru oricine ar fi bună o astfel de carte..
    Chiar dacă sunt site-uri și filmulețe pe internet despre așa ceva, într-o astfel de carte cred că găsești multe trucuri și secrete despre „toate florile din lume”

    Seară Plăcută, Anca !

Lasă un răspuns