multumesc_www_fiimplinit_ro
 

Anul trecut credeam că 30 vine îmbrăcat în bu-hu-hu. M-am ridicat repejor. Fuga la baie. Uită-te în oglindă. Niciun rid nou. Niciun fir de păr alb in plus. Nici vreun corn care să mă înfățișeze dintr-o dată unicorn. Bun… răsuflu ușurată.

30, 30, 30. Cum naiba să mă simt la 30? Nu mă simțeam specială, nu descoperisem vreun secret sau vreo poțiune magică. M-am calmat și mi-am spus: „damn, girl! Tot tu ești!”.

2017. 31 azi pe 31 octombrie. Mă trezesc și îmi suflu părul de pe față. Mă uit la fețișoara de lângă mine. La ea se vad schimbările care au survenit în ultimul an. Vorbește mai mult, merge la grădiniță, e domnișoara în devenire.

In partea dreaptă e Maria. E clasa a doua, citește și socotește. E atentă la haine și deja caută profunzime în anumite subiecte.

Pe partea de pat unde trebuia să fie el, e gol. Asta e o schimbare. E plecat și nu a putut ajunge acasă. Nu-i nimic. Mă va găsi la fel cum m-a lăsat.

Mă dau jos nepăsătoare și pun de cafea. Nu mai alerg la baie. Nu mă mai uit în oglindă. Știu că fizic sunt tot cea de ieri și de alaltăieri. Sufletește…e altfel.

Am crescut, am învățat, am încercat să adun lucruri bune de oriunde și pot spune că sunt mândră de mine ( modestia nu face parte astăzi din vocabularul meu. E ziua mea, mi se permite).

Am descoperit oameni minunați, am creat prietenii și viața virtuală a ocupat cu oameni de ispravă niște locuri speciale. Oameni care și-au făcut timp pentru mine, care m-au răsfățat și care mi-au întărit ideea că în viața toți oamenii au un rol. Unii te întăresc, alții îți dau lecții. Unii vin pentru un episod, alții pentru toată viața. Eu le sunt recunoscătoare tuturor. Le mulțumesc că îmi sunt prieteni și suflete calde!

 

Anul acesta a fost un an în care am descoperit mai multe despre mine, mai multe despre ce îmi face sufletul să zâmbească. Am plâns, am râs, m-am bucurat și am crescut alături de copiii mei. Am iubit și m-am lăsat iubită de cei care îmi fac inima sa vibreze. Am citit, am scris, am cunoscut oameni care merita să îi ții aproape de suflet, în locuri speciale. Am cunoscut bunătatea și prietenia, dragostea și deznădejdea, dar așa voi ști să apreciez ce voi primi în următorii 31 de ani ai vieții. Pentru că cei 31 pe care i-am împlinit astăzi, reprezintă doar începutul a tot ce pot fi, sau ce pot avea.

Va mulțumesc tuturor pentru urări, gânduri și cadouri! Mi-ați făcut ziua specială! Aceleași gânduri de bine le îndrept și eu spre voi!

 

 
 
 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns