Nebuni din dragoste. Cu toții am fost, cu toții vom fi. Ardem, trăim, investim, clădim, ne consumăm și facem cele mai nebunești lucruri din iubire și pentru iubire. Lyssa Kay Adams își continuă periplul prin viețile celor mai colorate și mai naturale personaje ale sale, adaugă niscaiva scene hot și replici savuroase și bum! ne are pe toate la degetul mic. Mă scuzați, domnilor! Vă are și pe voi la degetul mic. Să nu mi-o luați în nume de rău, dar încă sunt supărată pe orice urmaș al lui Adam.

Drăguții ăștia nu vor să ne înlesnească și nouă accesul în clubul lor de carte. Nț, nț, domnilor! Nu se face așa. Bine, noi avem acces la unele informații. Poziția de cititor ne avantajează și mai putem spicui câteva detalii picante. Însă eu vreau să fiu membru cu drepturi depline. Și tare aș vrea să-i văd pe toți drăgălașii ăștia discutând despre cărțile propuse. Rusul ar fi …

Nebuni din dragoste
Nebuni din dragoste

Nebuni din dragoste – de la prietenie la iubire este doar un singur pas?

Vă spuneam anul trecut că:

Atenție! Seria Bromance conține replici savuroase, umor, cărți de dragoste, personaje vibrante și scene cu impact emoțional! A se consuma musai vara asta, neapărat alături de un pahar cu apă rece (pentru a mai potoli atmosfera).

Doza recomandată: unul după altul. Volumele. La ele mă gândesc.

Reacții adverse: dor de personaje și semne de sevraj la gândul că durează puțin până apare un nou volum.

Indicații terapeutice: este indicat în tratamentul împotriva inimilor frânte, dar studiile efectuate pe cititori au demonstrat că alungă plictiseala, smulge hohote de râs și cauzează stări de îndrăgosteală acută.

A se administra la nevoie.

Se eliberează fără prescripție medicală, dar neapărat cu recomandări și cu fiorii dulci lăsați în urmă.

Rămâne valabilă recomandarea mea și dacă ar exista un barometru de măsurat buna dispoziție în urma lecturii, Bromance ar intra în top trei.

Iubire, prietenie, refuzuri și acceptări

Ca și anul trecut (vă vine să credeți că am stat departe un an de nebunii ăștia?), vă spun că tot nu cred că există bărbați care să caute soluții pentru problemele din relații în cărțile de dragoste. Și mai ales unii care să arate/lucreze/gândească la fel ca personajele masculine din volumele astea. Sună a prejudecată, nu? Nu vreau să pară așa, dar înțelegeți voi substratul cuvintelor mele.

Poate că nu este posibil în lumea noastră, poate că nu trăiesc eu în colțul potrivit de lume. Dar în lumea lor, ficțională și plină de răsturnari de situație, cine spune că nu poate fi posibil? Nici măcar eu nu pot să susțin asta. ☺️

„Mi-au plăcut toate suișurile și coborâșurile relației sentimentale dintre Alexis și Noah și am adorat direcția în care a luat-o povestea. Nebuni din dragoste este o altă piatră prețioasă a unei serii incredibile.” A Novel Glimpse

Nebuni din dragoste – o nouă istorie de iubire

Pentru că îi urmărește pe Alexis și pe Noah, o proprietară de cafenea și un fost hacker activist, autoarea ne trage pentru o vreme în mijlocul vieții lor. Și să nu credeți că îi vom urmări doar cum ard etapele poveștii lor de dragoste, cum se îndrăgostesc și cam atât. Amândoi au traume legate de pierderea părinților, amândoi au greutăți prea mari de dus. Este continuată tema abuzului și hărțuirii sexuale, dar se va atinge și tema donării de organe și modului în care această decizie poate salva vieți.

Așadar, nu este doar o altă poveste cu scene hot, atingeri interzise și dragoste cât încape. Îi simți pe oamenii ăștia, le trăiești fricile, abuzurile, viețile. Îi prețuiești ca pe niște prieteni reali și le dorești să le fie bine. Că te mai și distrezi, că te mai și îndrăgostești sau că te pierzi în lumea lor, astea sunt deja puncte bonus.

„Sensibilă, realistă și incredibil de amuzantă!” The Bursting Bookshelf

Nebuni din dragoste – acceptare versus teamă

Noah o iubește pe Alexis și este oricând gata să îi sară în ajutor. Prețuiește tare mult prietenia lor și nu vrea să o piardă. I-ar mărturisi ceea ce simte, dar dacă asta o va face să plece de lângă el? Dacă asta ar împinge-o să renunțe la tot ce trăiseră amândoi?

Este evidentă atracția dintre ei. Și pentru noi, și pentru prietenii lor. Dacă noi nu putem face nimic pentru a-i ajuta să-și exprime sentimentele, cei din jurul lor nu mai suportă să îi vadă alergând în jurul propriei cozi (numai Beefcake – pisica lui Alexis nu face asta, ea este foarte sinceră în legătură cu preferințele sale). Se grăbesc să le dea sfaturi și impulsuri pentru a-și accepta noua poziție și pentru a face pași unul spre altul. Dar nu-i ușor deloc. Mai ales că amândoi au istorii mai importante de rezolvat acum.

Nebuni din dragoste – un volum delicios!

Deși primul volum rămâne preferatul meu, posibil numai pentru că a fost primul impact cu acest univers, mi-a plăcut mult și acesta. O să vă spun un secret: abia aștept povestea Rusului. Nu știu de ce, dar uriașul ăsta tăcut mi s-a strecurat deja în suflet. Nebuni din dragoste este o lectură amuzantă, spicy, delicios de bună, încărcată de prospețime și dragoste. Vă recomand întreaga serie și vă mai dau un sfat: Păziți-vă inima! Vă veți îndrăgosti sigur!

Găsiți seria pe siteul prietenilor de la Editura Corint, acest volum vă așteaptă aici.

Informaţii suplimentare

Autor: Lyssa Kay Adams

Traducător: Laura Frunză

Colecție: Leda Bazaar

Seria: Bromance, volumul 3

Data apariției: aprilie 2023

Softcover

Număr pagini: 384

 

Lasă un răspuns