Luna Martie nu a fost luna noastră. Capricioasă, plină de momente tensionate, vreme urâtă, coduri portocalii, raze de soare și flori de gheață. Să nu mai spun nimic de mândra mea Amalia care a început luna cu o răceală ca să o termine cu vărsat de vânt. Fix când a ieșit soarele din nori parcă numai ca să îmi facă în ciudă! 

Metoda mea de relaxare? Cărțile și plimbările scurte prin grădină. Văd ce personaj s-a mai cuplat, ce povești s-au mai așternut pe hârtie, ce flori au mai răsărit și care s-a hotărât să și înflorească. 

Mă gândeam că nu voi reuși să citesc prea mult, dar nopțile nedormite și zilele petrecute în casă m-au ajutat nesperat de mult. 

 
Cartea lunii este foarte ușor de ales. Pentru starea de bine, pentru povestea frumoasă, pentru suspans și pentru emoții aleg …. Tot ce ea își dorește și Talismanul. Am voie, a fost Ziua Femeii. 🙂

8 COMENTARII

  1. Sigur ca ai voie,si mie mi-a plăcut foarte mult.Eu cred ca atunci cand alegi cartea luni conteaza mult de cum te-a facut sa te simți si nu neapărat de cat de bună e ,asta nu înseamnă că Talismanul nu e o carte bună .Ador aceasta serie si sper sa reusesc sa mi le cumpăr si eu (le-am citit împrumutate)

Lasă un răspuns