Cum niciodată nu sunt prea multe cărți, sunt bucuroasă să vă anunț că în călătoria mea literară s-a alăturat și Libris-librarie online.
Îți place să citești? Îți place să descoperi lumi, să călătorești prin intermediul cărților? Ești preocupat să te dezvolți și să faci lumea mai frumoasă? Crezi în oameni? Îți plac întâlnirile cu ei? Crezi în prietenie, respect, inteligență, iubire? Dacă da, înseamnă că avem multe in comun. Bine ai venit pe Libris.ro!
Te așteaptă stări de spirit, pe care să le culegi din carti, să le simti prin muzică, să le trăiești prin filme. Îți amintești de bucuria copilăriei imediat ce intri in pagina dedicată jocurilor. Descoperi aici doar jocuri alese cu atenția unui parinte care selectează ce este mai bun pentru copilul său. Te răsfeți, te amuzi, te relaxezi când intri în „rafinament si lectură”. Suntem aici pentru tine!
Libris.ro este despre oameni, frumos, viitor, despre a construi împreună, despre speranță și povești care devin realitate. Libris este despre fiecare dintre noi. Îți multumim pentru că esti aici si te așteptăm mereu cu propuneri si sugestii. Ne poți contacta pe facebook, pe blog sau pe contact@libris.ro.
Cu așa oameni frumoși cum să nu te simți fericit și împlinit?
Mi-a fost destul de greu să aleg cărți de pe Libris, dar am decis să îmi ascult instinctul și să iau Daniel Cole- Ragdoll Ultima ta zi, un thriller apărut recent la Editura Trei.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns