Luna ianuarie a fost o lună minunată! Am adunat multe titluri în bibliotecă și am reușit să citesc nesperat de mult! Am citit unele cărți în doar câteva ore, pe altele într-o singură zi și m-am bucurat de fiecare în parte! Pentru cei care cred că nu fac nimic altceva în afară de a citi, vă dezamăgesc. Nu am menajeră și vecinii sunt de treabă, dar nu îmi fac ei nici curățenie, nici mâncare. Citesc pe oriunde și oricât apuc.
 

ianuarie - bilanț livresc
ianuarie – bilanț livresc

 1. Anul tău perfect – Charlotte Lucas
 2. Domnișoara Goth și fantoma șoricelului – Chris Riddell. Recenzie
 3. Tu – Caroline Kepnes Recenzie
 4. Fellside – M.R. Carey Recenzie
 5. În patru secunde ai pierdut totul – K.A. Tucker Recenzie
 6. Dresoarea – Cristina Nemerovschi Recenzie
 7. Porecla – Jhumpa Lahiri (recenzie)
 8. Femeile care au renunțat la bărbați – Karine Lambert (recenzie)
 9. Ghici cine moare primul – M.J. Arlidge (recenzie)
 10. Unul dintre noi minte – Karen M. McManus (recenzie)
 11. Pe insulă – Tracey Garvis Graves (recenzie)
 12. Ucenicul asasinului – Robin Hobb, trilogia Farseer (recenzie)
 13. Fetița care voia să salveze cărțile – Klaus Hagerup și Lisa Aisato (recenzie)
 14. Ultimele ore pe Titanic – Mary Pope Osborne, seria Portalul Magic #17
 15. Pas în doi – Nicholas Sparks (Recenzie)
 16. Fata dinainte – J.P. Delaney (recenzie)
 17. Lumina pe care am pierdut-o – Jill Santopolo (recenzie)
 18. Tipul din filme nu există – Bogdan Stoica
 19. Sfântul tuturor celor văzute și nevăzute – Sarah Dessen (recenzie)
 20. Rebeliunea (seria Rebeliunea, volumul 1) – Robyn Young (recenzie)
 21. Lorene – Allex V. Miller

Despre preferata mea nu am apucat să scriu, așa că nu am inclus-o în această listă. Voi reveni cu ea.
Voi câte cărți ați citit?
 

1 COMENTARIU

 1. Sunt impresionată. De anul trecut m-am înscris la un Maraton de lectură și am avut marea bucurie ca într-o lună să câștig primul loc, deși eu citesc mut mai puțin decât tine. Dacă te tentează să vezi unde te situezi față de alți cititori maratoniști și să câștigi cărți îți sugerez să te înscri la Maratonul de lectură 2008 ținut de Asociația Comunitatea Noastră. Încă se mai fac înscrieri pentru februarie. Oricum felicitări!

 2. Luna aceasta am reusit sa citesc mai putin decat de obicei insa titluri foarte bune: „Un barbat pe nume Ove” si seria „Alina Marinescu”. Putin, da’ bun, cum ziceau batranii. 11, 12, 13 si 20 din lista ta ma tenteaza mult. 🙂 Felicitari pentru frumoasele lecturi si pentru impresiile pe care le impartasesti cu noi.

 3. Felicitari, frumoasa lista! Cu jena, recunosc ca n-am citit NIMIC din lista ta. Mai, dar nimic-nimic, nu pot sa cred. Imi fac mea culpa si-mi caut o scuza.
  Sunt probabil intr-o faza mai flu-flu asa, o faza de facut un pic-pic de ordine-n biblioteca si de recitiri. In ultima vreme am trecut pe carari batute: Jamesc Clavell (Shogun, Tai Pan, Gai Jin, Nobila Casa, King Rat), chick-lit (seria Shopaholic a lui Sophie kinsella plus Weisberger cu diavulul ei bine-mbracat) si copilarie (Recreatia mare, Noi si Arhimededoi, Din lumea celor care nu cuvanta, Aventurile lui Habarnam) Am avut si-un mic derapaj, cu Biblia hazlie iar acum, cand iti scriu, privind raftul, mi s-a oprit privirea pe Mark Twain, cu „Viata pe Mississippi” si pe Damian Stanoiu, pe care-l iubesc, cu ai lui calugari si cu-ale lui ispite. Ooooo, dar langa vad si caminul de domnisoare descris de Anisoara Odeanu, vad Turnirul lui George Serban… Nu ma mai joc, eu ce recitesc acum? :)))

   • Multumesc, privindu-mi biblioteca ma simt intr-adevar bogata.
    Sunt rac, iar cei ce cred in zodiac spun ca racul are nevoie de siguranta. Recitind o carte, nevoia aceasta imi e pe deplin satisfacuta. Ma intalnesc cu personaje dragi, retraiesc alaturi de ele povesti minunate, sunt uimita cateodata observand ca se schimba ceva, recitind o carte. Nu, nu cartea se schimba, eu m-am maturizat, eu vad intr-o alta lumina lucruri pe care inainte poate ca le trecusem cu vederea. Sunt fana a recititului, hastag sustin 🙂

 4. Eu am citit zece si sunt foarte mulțumită.E un nou record de cand a venit bebe.Referitor la ce ai scris la început,numai baga in seama. Înainte să rămân însărcinată,mergeam la servici de la 8 la 18.Seara făceam treburile acasă pentru mine si soț și reușeam să citesc si 15-20 de cărți pe lună. Si acum cred ca as reusi,dar uneori sunt prea obosită sa ma concentrez. Eu te felicit pentru cat citești si te invidiez ,la modul pozitiv (daca se poate,habar nu am).

Lasă un răspuns