16731152_1420625211333764_1660172010_n

Nume: Fericiți pentru totdeauna
Editura : Litera/ Lira
Colecția Cărți romantice
Nume original:” Happy ever after”

 

Am terminat seria Norei și sunt copleșită de un amalgam de sentimente. Nostalgie, speranță, emoții și un strop de romantism- rețeta perfecta pentru deconectarea de la rutina zilnică.

În a patra carte a seriei cvartetului mireselor, am trăit câte puțin din toate, am si plâns la câteva faze, dar sa nu spuneți nimănui.:) Toată emotia si nerăbdarea, furia și consternarea strânsă în celelalte trei cărți, s-au revărsat în paginile acesteia și au făcut-o la fel de speciala ca și prima carte, din punctul meu de vedere. De departe, prima și ultima carte din serie au fost preferatele mele.

Povestea lui Parker Brown mi-a smuls zâmbete și lacrimi deopotriva. Fiica de bogați, având deja o viață privilegiată, Parker nu dă semne de lașitate și este hotărâta să lase un semn al trecerii ei prin aceasta lume. Sfâșiată de durerea pierderii părinților săi, Parker le are alături pe prietenele ei de o viață: Mac, Emma și Laurel, dar și pe doamna Grady, menajera familiei Brown, care le ajunsese ca o mamă si pe Del, fratele ei mai mare.

Având capacități organizatorice de invidiat, Parker este ” creierul” firmei Vows, ea fiind cea care se ocupa de contracte, detalii și nervii mireselor isterice sau ale soacrelor cu pretenții uriașe.

Fiind întotdeauna echilibrată si organizată până la cel mai mic detaliu -până și hainele din dulap și accesoriile erau așezate pe culori – pe Parker o enerva previzibilitatea și se pare că nimic nu o ia prin surprindere.

Insă apariția lui Malcolm Kavanaugh în viața lor îi demonstrează lui Parker că pâna și ea poate fi dată peste cap. Vedeți voi, Malcolm repară mașini dar afecta inimi, bine, pe a lui Parker cel puțin, cea pe care o numea ” Picioare”. 🙂

Malcolm avusese o copilărie urata, plină de agresivitate fizică și verbală și fugise pe cont propriu la mii de kilometri pentru a uita suferința. Reîntors acasă, trebuie să dea piept cu prezentul și trecutul iar Parker are de dărâmat câteva uși înainte de a ajunge la inima lui.

Dacă va reuși și cum va accepta Parker imprevizibilul din viața ei, vă invit să aflați singuri din aceasta serie minunată.

Înainte sa închei aș vrea să vă spun că am învățat din aceasta serie cât de importanta este prietenia și cât de mult te pot ajuta oamenii din viața ta, dacă știi să îi alegi. Familia nu înseamna sa împărți același ADN, familia înseamnă: dragoste, promisiuni, tradiție, empatie, sprijin și alinare. Nu toți ne naștem cu aceasta șansă, iar poate că tocmai pentru asta au fost creați prietenii. Oamenii care învață să te cunoască, să te aprecieze și să te ierte atunci când greșești, să nu caute scuze sau să te acuze atunci când te pierzi pe drum, oamenii care îți sunt alături în momentele bune, dar mai ales atunci când ai nevoie de cineva : fie pentru o cafea, fie pentru a -ți întinde un șervețel de hârtie pentru a șterge o lacrima. Că fiecare pierdere din viața noastră va fi recompensată cu alt câștig și că dragostea apare de unde nu te aștepți.

Vă recomand cu mult drag această serie!

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns