unnamed
 
Editura Crux Publishing are onoarea de a deschide oficial Târgul de Carte Final Frontier 2017 sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12.00 la Casa Artelor din București (Bulevardul Mircea Voda, Nr. 5), cu evenimentul Realism în lumi imaginare din Nlithia și până în America fascistă, moderat de scriitorul Șerban Andrei Mazilu. După o scurtă introducere în elementele de realism în literatura science-fiction și fantasy, editura are plăcerea de a lansa noutățile din această primăvară: volumul fantasy Inima Dragonului de Mircea M. Țara și romanul Sci-Fi Amendamentul Dawson de Ciprian Mitoceanu.
Invitații speciali ai evenimentului vor fi Oliviu Crâznic (scriitor, critic literar) și Dragoș C. Butuzea (promotor cultural).
Cu așa invitație frumoasă și așa târg de anvergură, mai că îmi plângeam în pumni că nu pot ajunge. Editura Crux Publishing este poartă către vortexul fantasticului, calea de acces spre lumea fantastică. Am intrat pe site să îmi aleg două titluri în ideea unui parteneriat. Credeam că va fi ușor… da de unde? Ca un copil într-un magazin de jucării. Dacă o aleg pe asta? Dar uită-te la asta! Dar lumea acesteia pare fantastică!
Cu mare dificultate m-am oprit la ”Inima dragonului” –  Mircea M. Țara. Cartea promite o lume magică plină de aventuri.
Al doilea titlu este: ”Amendamentul Dawson” – Ciprian Mitoceanu, un Sci-Fi care aruncă altă lumina asupra lumii politice. Politică și o nouă ordine mondială, dar și un om hăituit continuu. Interesant, nu?
 
Dacă sunteți în apropiere de Casa Artelor din București (Bulevardul Mircea Voda, Nr. 5), sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 12.00, mergeți la târg și pătrundeți într-o lume fantastică!
 

Lasă un răspuns