16652789_1419070438155908_992382209_n

” Familiile sunt precum caramelul- mult mai interesante cu câteva adaosuri deosebite.” – Tara Daniels

Dacă prima carte a seriei – Irezistibil- nu m-a convins prea tare, iată ca pe cea de-a doua am citit-o cu zâmbetul pe buze și cu o dulce împăcare în suflet. Mult mai amuzantă, mult mai captivantă – Dorința inimii este o lectură grozavă, perfectă pentru o stare de bine și pentru mine a fost dovada vie că pentru a lăsa trecutul în urmă, mai întâi trebuie să faci pace cu el.

Vă reamintesc un pic de prima carte a seriei: Tara, Maddie, Chloe – magnolia de oțel, șoricelul și copilul sălbatic- erau surori de mamă. Tara și Maddie crescuseră alături de tații lor (fetele aveau tați diferiți), iar Chloe fusese nevoită să se mute din loc în loc alături de mama lor, Phoebe- o cuceritoare și o femeie veșnic îndrăgostită. Când Phoebe moare, le lasă fetelor moștenire un han în Lucky Harbor, un orășel micuț. Hanul arăta ca ți relația fetelor: dărăpănat. Niciuna nu dorea să rămână acolo, dar sunt de acord să îi dea o șansă hanului. Maddie nu avea unde să se întoarcă, Tara era divorțată iar Chloe nu prindea rădăcini niciunde. Însă un foc devastator distruge hanul și toate speranțele celor 3 surori.

Tara a rămas alături de cele pe care învăța să le accepte ca pe unica familie pe care o mai avea. Au luptat să reconstruiască hanul și o dată cu el au clădit relația lor. Ca o regulă nescrisă cele trei personaje spumoase își petreceau ziua de miercuri împreună- descoperind, acceptând și iubind- atât de diferite erau, încât aveau multe de recuperat. Tara mereu serioasă, Maddie încerca să se facă plăcută, iar Chloe lua doar aventura din viața.

Tara era acum o femeie diferită. Era Tara Daniels, cea îndrăgostită de bucătărie. Obosise să stea în umbra pilotului NASCAR, Logan. Obosise să ceară dragoste și să împartă atenția lui. Așa că Lucky Harbor părea să fie refugiul perfect. Numai că aici se afla cea mai importantă parte a trecutului ei: Ford, omul care îi adusese primul roi de fluturi în stomac.

În vara în care venise să stea cu Phoebe îl întâlnise pe el, iar povestea lor de dragoste o urmărise 17 ani. Nu era vorba doar de dragostea adolescentină- pe ei îi unea copilul lor- aveau o fată. Adolescenți plini de teamă și de nesiguranță, decid că e mai bine ca fata să fie dată spre adopție iar ei o iau pe drumuri separate. Numai că trecutul se pare că se agață încă de prezent.

Conștientă de atracția dintre ei doi, Tara se luptă constant să îl evite pe Ford dar magnetismul lor este prea puternic pentru a fi combătut. Deliciul cărții este amplificat de apariția lui Logan, accidentat și doritor de împăcare cu Tara.
Comunitatea din Lucky Harbor, una destul de sudată, descoperise Facebook ul de curând, așa că apare o pagină unde se putea vota câștigătorul cursei către inima Tarei.

Tara nu voia trecutul, îi era teamă. Știa ce putea primi de la amândoi dar orgoliile masculine îi angrenează pe cei doi competitori în lupte care mai de care mai bizare sau mai copilărești.

Care este deznodământul? Cine va pleca acasa cu ”jumate de împărăție și fata de soție?” vă invit să descoperiți singurei.

Stilul amuzant al autoarei și povestea frumoasă pe care a așternut-o în paginile cărții m-au binedispus, m-au cucerit și m-au relaxat. Recomand cu drag!!

5 COMENTARII

Lasă un răspuns