Cum am căutat căsuță nouă pentru blog? Simplu! Mi-am stresat prietenii și cunoștințele cu întrebări. Din mesaj în mesaj, am ajuns la Cătălina Coman. Ea mi-a recomandat să îmi îndrept atenția către Sitebunker/ Thecon. De ce m-am mutat? Era vremea, domnule! Nu-s vreo deschizătoare de drumuri, da le datoram asta celor care mă citeau și celor care au avut încredere în mine. Și pentru că voiam să scap de gura lui bărbată-miu. Nah, că te-am spus!

Auzisem de Thecon, ei au o campanie frumoasă de susținere a bloggerilor. Dar nu știam ce și cum să fac. Știți cum suntem noi. Vrem mult, repede și ieftin. Și am și primit asta!

Știți că eu sunt praf când vine vorba de tehnologie. Un prieten (care mie mi se pare că vorbește în mandarină) mi-a spus că e ușor dacă te lansezi fără teamă în domeniul cibernetic. Numai că eu sunt fricoasă, am nevoie de ajutor! Curajul și ajutorul au venit de la băieții de la Thecon. Le-aș da o medalie, serios vă spun! Nu numai că m-au suportat, ba mi-au răspuns mereu la întrebări, mi-au lămurit fiecare idee care îmi traversa căpșorul odihnit. M-au îndrumat și…..mi-au mutat GRATUIT toate articolele de pe vechiul blog! Să nu-i iubești?

Cum am căutat căsuță nouă pentru blog?
Cum am căutat căsuță nouă pentru blog?

Cum am căutat căsuță nouă pentru blog?

Cu băieții de la Sitebunker m-am înțeles de minune! De ce am așteptat atât de mult pentru a scrie articolul? Pentru că românul e și al naibii! Am vrut să caut calul de aproape „bogdaproste” la dinți. Ce să vezi? Am aproape două luni. Site-ul nu mi-a picat niciodată, mă înțeleg de minune cu el și băieții sunt la dispoziția clienților 24 de ore din 24. Fie deschizi un tichet, fie îi suni direct. Ajutorul este la un click distanță. Sau la un țâr distanță.

Cât e host-ul, cât e host-ul? Ieftin ca braga, vă asigur că dincolo nu-i mai ieftin! Pentru planul de 3 euro pe lună am optat eu. Nici cât un pachet de țigări. Eu nu fumez, da țin cheltuiala soțului. Mu, ha, ha, ha! Eu am optat pentru plata anuală și un an de zile sunt liberă ca păsarea…internetului! Dacă vă doriți vreodată să faceți marele pas, aruncați o privire și pe serviciile lor. Merită!

 

Mulțumesc, Thecon! Mulțumesc, Sitebunker! 

12 COMENTARII

Lasă un răspuns