V-am promis alt concurs, da?

 

Împreună cu prietenii de la Crime Scene Press vrem să aducem bucurie pentru trei norocoși. Un câștigător pe Instagram, unul pe Facebook și unul pe blog. ❤️

 

Fata A este este inspirată dintr-un caz real și ne vorbește despre traume, iubire și groază.

 

Pentru a intra în cursa pentru câștigarea lui trebuie să lăsați un comentariu la acest articol prin care să ne spuneți de ce doriți să cititi aceasta carte. 🙂

 

Concursul se încheie pe 30 septembrie, câștigătorul va fi ales prin Comment Picker for Instagram/Facebook.

Fata A
Fata A

Recenzia mea este gata, dar va fi disponibilă abia săptămâna viitoare. Asta pentru că am pus la cale un Blog Tour special. ❤️

22 COMENTARII

 1. Îmi doresc să citesc această carte deoarece prezintă un caz real, iar cărțile de acest gen (thriller, crime, etc) sunt preferatele mele. De asemenea, consider că, prin descoperirea acestei cărți, voi reuși să descopăr și alte publicații interesante ale editurii Crime Scene Press.

 2. Ador sa citesc, este modul meu de evadare din rutina zilnica si problemele care ma inconjoara. Imi plac cartile, cumpar cat de multe pot si-mi place sa si daruiesc. Cartea din concurs pare incitanta, deci sper sa fiu una dintre cei norocosi.

 3. Pentru ca e bestseller, pentru ca e tiparita de Crime Scene Press, pentru ca e tradusa de George Arion, pentru ca e laudata de Sophie Hannah si Richard Osman, pentru ca… trebuie citita.

 4. De ce imi doresc cartea ? In primul rand ca ador cartile, ador sa citesc, sa hoinaresc in viata si intamplarile personajelor din carte. Pentru ca in acel moment sunt eu cu mine si sufletul meu. Imi place sa citesc cat mai diversificat .Ador prezentarile tale in materie de carti si simt ca aceasta carte merita a fi citita .Asa ca abia o astept !

 5. Mă interesează subiectul cărții, mai ales că este vorba despre traume și iubire.
  Te urmăresc pe instagram și am decis să scriu/răspund și aici pentru o șansă în plus. 🙂

 6. De ce vreau să citesc romanul? Am două motive, pe lângă cel deja știut – îmi place să citesc și iubesc mult cărțile. 1. Povestea e inspirată dintr-un caz real și îmi dă ocazia să mă identific mai mult cu povestea și cu personajele. Iar identificarea mă ajută și mai mult să îmi schimb realitatea – pentru câteva ore măcar.
  2. Nu am citit nimic publicat la editura Crime Scene Press – și niciodată nu spun nu unei edituri ce-mi poate deveni prieten de suflet prin intermediul cărților.

 7. „Din cauza” pozelor și descrierilor tale vreau cartea. Bine, știu ca o sa ajung sa dau comanda imediat după ce se termina concursul, dar nu ma supăr! Toate recomandările tale mi-au ajuns la suflet într-un fel sau altul!

Lasă un răspuns