Booketlist
Recenzii

Booketlist – primul târg online de carte

Booketlist – Hai și tu la primul târg online de carte din România!

Booketlist, primul târg online de carte din România, este locul unde, în perioada 18 – 25 mai 2020, cititorii pasionați și editurile autohtone își vor da întâlnire.

Timp de o săptămână, iubitorii de lectură vor putea naviga nestingheriți printre rafturile digitale și vor putea achiziționa, la prețuri promoționale, toate cărțile pe care și le doresc. Spre deosebire de un târg obișnuit de carte, porțile Booketlist vor fi deschise non-stop, iar vizitarea va fi posibilă, în
papuci și pijamale, chiar din confortul casei cititorilor.

Booketlist

Măsurile de siguranță impuse din cauza pandemiei de coronavirus nu presupun și izolare culturală sau distanțare de lectură. De aceea, targulcartii.ro și cele mai îndrăgite edituri din România și-au propus să aducă în atenția utilizatorilor de internet oferte de carte pentru toate gusturile și buzunarele. Poate că viața socială a iubitorului de lectură s-a schimbat considerabil în ultima perioadă, însă mintea dumnealui are puterea să călătorească în timp și spațiu, alături de personaje remarcabile!

Chiar dacă pandemia de coronavirus ne-a afectat viața socială, este important să ne adaptăm și să ne păstrăm, pe cât posibil, obiceiurile care ne sunt atât de dragi. Datorită tehnologiei putem să vorbim cu familia și prietenii, să ne menținem în formă, să ne relaxăm, să facem cumpărături și să ne
distragem atenția de la situația delicată în care se află întreaga lume. În sprijinul acestei distrageri, alături de partenerii noștri, am lansat Booketlist. Mai exact, este o platformă online prin care ne-am propus să menținem viu interesul pentru lectură și să le permitem cititorilor să evadeze din cotidian.

Astfel, în cadrul primului târg online de carte din România, iubitorii de lectură au ocazia să-și păstreze obiceiul de a colinda standurile editurilor preferate în căutarea unor cărți deosebite, la prețuri accesibile. (Victor Patrichi, organizator)

La standurile digitale din cadrul Booketlist vor putea fi achiziționate, la prețuri speciale, cărți de la editurile: Curtea Veche, Didactica Publishing House, Vellant, Orizonturi şi Crime Scene Press.
De asemenea, cititorii vor avea acces la un Outlet, unde vor găsi lichidări de stoc la cărțile de la editurile Polirom și Trei.
Nu i-am uitat nici pe iubitorii de limbă engleză. La standul online Bookoteca, dumnealor vor avea la dispoziție sute de titluri de la edituri internaționale de prestigiu.

Editurile autohtone le-au pregătit cititorilor oferte promoționale care acoperă toate zonele de interes: cărți ale autorilor clasici și contemporani, cărți ale scriitorilor români și internaționali, beletristică, istorie, cărți de self-help, bestselleruri, noutăți editoriale, cărți pentru copii, materiale educaționale, cărți tehnice și cărți din domeniul științelor sociale.

https://www.facebook.com/events/2286128248363369/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: