17974457_1496088257120792_2039550089_n

Julie Garwwod este una dintre autoarele mele preferate. Fie că vorbim despre cărțile historical romance sau de cele contemporane, Julie are același mod uimitor de  a îmbina povești frumoase cu doze de umor și fără să îți dai seama, te lași cucerit.

Când am ales această carte nici nu știam ce voi găsi în ea, pentru că nu am vrut să citesc descrierea de pe spate. Am vrut să am parte de o surpriză și să văd dacă are aceeași putere de a mă fascina. Cartea a fost frumoasă, m-a surprins să văd încă o dată latura asta e ei, dar tot historical-ul romance semnat de ea este mai bun.

Eleanor Kathleen Sullivan, sau Ellie după cum îi spuneau cei dragi, era un chirurg bun și foarte apreciat. Tot ce făcea izvora din pasiunea și determinarea ei de a face totul ca la carte. Numai viața ei nu o putea ”coase” cu toată precizia mâinilor sale. Pentru cei din orașul ei, Ellie era ori model, ori studentă, ori i se atribuiau diverse meserii. De ce? Pentru că Ellie fusese nevoită să își părăsească casa și orașul la vârsta de 12 ani. Nimeni nu știa acum unde locuiește, cu excepția familiei sale.

Ellie fusese victima unei obsesii. Evan Pattreson avea 17 ani când a văzut-o prima oară  și a dezvoltat pentru ea o pasiune bolnavă. A urmărit-o și agresat-o continuu și de două ori fetița de 12 ani a ajuns și la spital datorită agresiunilor fizice. Apoi părinții ei au hotărât să o trimită departe de casă pentru a fi în siguranță.

Evan stătuse pentru ceva timp într-o clinică privată, dar acum fusese eliberat și  nimeni nu știa unde este. Ellie nu putea prinde ”rădăcini” undeva, nu se putea atașa de oameni și trăia într-un apartament unde aproape jumătate din lucruile ei erau împachetate în cutii.

În timp ce alerga în parc, doctorița ajunge să fie martora unui schimb de focuri în care un agent FBI este împușcat. Agenții erau acolo pentru a-i captura pe soții Landry, doi traficanți de arme. Așa îl cunoaște pe Max Daniels, agentul care va trebui ulterior să îi ia și o declarație.

Max este atras imediat de frumusețea și aparenta vulnerabilitate a lui Ellie, așa că decide să arunce o privire în trecutul ei. Descoperă trauma legată de Pattreson și decide instant că va trebui să o apere.

Cu soții Landry pe urmele ei și cu vizita la Winston Falls, acasă la părinții ei unde sora ei se căsătorea, Ellie va fi în pericol constant. Patterson încă nu a ieșit la lumină iar soții Landry sunt renumiți pentru faptul că reduc martorii la tăcere.

Dacă aveți cartea acasă, sau cumva reușiți să o găsiți, nu ezitați să îi dați o șansă. Vă relaxează și vă binedispune, dar vă și pune pe jar. Vă recomand cu tot dragul să încercați măcar o carte semnată de Julie Garwood.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns